Dimmy

Over Dimmy

“Foto’s maak je niet alleen met een camera. Inzicht, inleving en samenwerking zijn de ingrediënten voor een goede foto.”

Door jouw enthousiasme over je bedrijf of product en mijn kennis van fotografie komen we samen tot een mooi eindresultaat.

25 jaar ervaring

Met een opleiding aan de MTS voor fotografie maak ik al ruim 25 jaar met veel plezier foto’s. Niet in een studio, maar op locatie, waar het gebeurt! Authenticiteit, emoties en sfeer vang ik bij jou in een beeld samen. Als huisfotograaf of voor een eenmalige opdracht.

Een blij mens!

Dat ben ik. Met mijn werk, maar ook met mijn gezin. Naast mij bestaande uit onze twee zoons Tom en Luuk en mijn man René. In mijn vrije tijd reis ik graag om verschillende culturen te ontdekken, want ik ben gek op mensen!

Dimmy Olijerhoek.

Mijn klanten:

Heembouw, Rabobank Groene Hart Noord, Verdel ICT en Media, Gemeente Kaag en Braassem, Bouwbedrijf van der Geest, Dobbe Transport, Vink Installatiegroep, Davinci College, Scol Leiden, Lemax, Ledgnd, Van Zeil Uitvaartverzorging, Bastu Sauna’s, Fysiotherapie Dorpstraat, Akerboombouw, Coolprofs, Mediatest, Hogeschool Amsterdam, HS events, Derec, Heemskerk flowers.

Dimmy Olijerhoek Fotografie

Noordkade 7
2371 EA Roelofarendsveen
Telefoon 06 46 34 75 55
Mail info@dimmy.nl

Disclaimer

© Dimmy Olijerhoek Fotografie 2021